Bunicii care nu și-au îmbrățișat nepoții din martie au împărtășit o îmbrățișare iubitoare, datorită unei idei strălucite de a folosi costume gonflabile de urs polar.

Cei doi au spus că îmbrățișarea călduroasă a fost printre “cele mai bune 6 minute ale anului.”

Au putut să își îmbrățișeze cei trei nepoți pentru prima data de la 1 martie, după ce le-au făcut surpriza îmbracați în costume.

Cuplul de vârstnici se auto-izola, și au aflat ca nepoții sunt sfâșiați de vestea că nu își pot vedea bunicii de sărbători.

Plănuiseră inițial să își petreacă Crăciunul „împreună” prin intermediul unui apel pe ZOOM cu laptop-ul pus în capul mesei.

Ingenioasa bunică a dat peste costumele de urși polari gonflabili în timp ce făcea cumpărături online și și-a dat seama că a găsit o modalitate de a-și îmbrățișa nepoții în siguranță, pe 25 decembrie.
Ea a spus că au fost „cele mai bune 15 lire pe care le-a cheltuit vreodată”, deoarece au adus atât de multă bucurie și un „spirit pur de Crăciun”.
Cuplul, care are peste 70 de ani, s-a furișat în casa nepoților lor din Kirkstall, Leeds, îmbrâcați în costumele de peste 2 metrii.
„A fost foarte greu pentru toți”, spune bunica. „În mod normal, petrecem ziua de Crăciun cu ei și ne-am întrebat ce vom face cu tot ce s-a întâmplat.”
Familia strâns legată petrece în mod normal două-trei zile în fiecare săptămână împreună, cu o cameră de oaspeți pentru ca băieții să rămână peste noapte.
„Costumele au funcționat foarte bine. Am fost protejați în totalitate. Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o vreodată ”.
„Băiatul mai mic a fost un pic surprins de acești urși polari masivi, dar când și-a dat seama că suntem noi a fost atât de minunat”

Pe la prânz, în ziua de Crăciun, părinții, le-au spus celor trei băieți că au auzit un zvon că ar fi observat urși polari în Kirkstall.

Când au ieșit, și-au văzut bunicii sărind isteric în costumele masive.

Fiul său mai mic, Quinn, a fost atât de șocat când i-a văzut pe bunica și bunicul mergând până acasă, încât a intrat înapoi în casă și a ieșit din nou „pentru a se asigura că este real”.

Neil, a spus că a fost cea mai bună îmbrățișare pe care au avut-o băieții săi vreodată și o amintire pe care „nu o vor uita niciodată”.

„Sunt cei mai buni bunici din Leeds. Sunt pur și simplu fantastici”.

Sursa: Reddit

By Marc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *