Doctorul Anthony Fauci de la Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase a declarat într-un interviu cu USA Today că virusul nu are niciun efect asupra lui Moș Crăciun. 

“Moș Crăciun este scutit din acest narativ pentru că acesta are oricum o imunitate înnăscută” spune acesta. “Moșul nu are capacitatea de a îmbolnăvi pe nimeni”

Sursa poza: unsplash.com

Fauci nu a dat date concrete, dar a venit cu argumentul că individul magic nu ar sta în casa vizitată mai mult de 15 minute și ca de obicei, menține distanța față de orice persoană sau câine întâlnit pe drumul său.

Așadar, Crăciunul este salvat pentru cei mici. Mai mult de atât, cei de la NORAD o să urmărească în continuare traseul Moșului pe site-ul lor oficial. Anul acesta va fi al 65-lea an în care aceștia colaborează cu Moș Crăciun și chiar dacă Crăciunul va fi puțin diferit anul acesta, asta nu înseamnă că își va pierde magia.

Însă, soarta Moșului în ceea ce privește turneului mondial din malluri este încă necunoscută. Câteva malluri au început deja să amenajeze locul Moșului în condiții speciale, dar în același timp încearcă să fie și creativi. De exemplu, pentru a nu crea o atmosfera rece și distantă mulți au construit un iglu pentru echipa lui Moș Crăciun, în timp ce alții creează peisaje în jurul Moșului cu ajutorul materialului plexiglas.

Surse: Marker, USA Today, CNN, NORAD

2 thoughts on “Coronavirus nu-l va opri pe Moș Crăciun în călătoria sa în acest an”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *